Vášnivý milovník skútrů Matásek se na svém stroji prohání Prahou téměř každý den. Když se tedy v pražském Hard Rock Cafe objevil s elegantní hůlkou, většina přítomných měla hned jasno, ale seriálový Polda je velmi rychle vyvedl z omylu.

„Zhruba před měsícem jsem vstal od stolu a zlomil si zánártní kost. Přál bych si, abych mohl vyprávět nějakou zajímavější příhodu, ale já si ji opravdu zlomil takhle úplně banálně,“ kroutil herec nevěřícně hlavou. „Chápete to? Tak já už tolikrát spadl z motorky, a pak si poprvé něco zlomím takhle!“ říkal pobaveně.

Do smíchu mu jinak ale moc není. Ještě stále ho totiž trápí nepříjemné bolesti, a tak si musí při chůzi odlehčovat hůlkou. Roční vnučka Sofinka tak má doma opravdového dědu. Tuto životní roli si herec ovšem vychutnává.

„Je to moc fajn. Dávám vlastně jen nevyžádané rady. V tom je ta výhoda dědečkovství oproti rodičovství,“ usmíval se spokojeně čtyřnásobný otec. „Já se při těch našich rodinných sešlostech vždycky tak dojímám. Moje nejstarší dcera si dělá legraci, že v naší rodině mám zkrátka roli plačky.“

Fotogalerie
30 fotografií