Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rvačka táty se synkem (†4) skončila tragédií: Chlapce zabil výstřel z otcovy zbraně!

Autor: chal - 
26. ledna 2020
19:03

Obrovskou tragédií skončila nevinná hra otce se synem. Teprve čtyřletý Tripp z americké Indiany zemřel, když s tátou Tylerem z legrace zápasil na posteli. Tomu ale při boji z kapsy vypadla pistole, která vzápětí samovolně vystřelila. Kulka Trippovi i jeho otci prostřelila hlavy. Zatímco se ale Tyler ze zranění vylíže, jeho syn podlehl.

Fyzické zápolení s otcem zažila většina vyrůstajících kluků. Většinou jde jen o legraci, občas se ale stane, že to jeden přepískne a je z toho zlá krev. Tragický případ z Bloomingtonu v americké Indianě začal také nevinně.

Čtyřletý klučina Tripp Shaw se svým tátou Tylerem na posteli zkoušeli wrestling a oba se u toho bavili. Tyler měl ale v kalhotech pistoli, která při jednom z chvatů vyklouzla z kapsy a při pádu vystřelila kulku. Dráha projektilu snad nemohla být horší – střela oba zápasníky trefila do hlavy.

Tripp s Taylorem skončili ve vážném stavu v nemocnici. Chlapeček svůj boj v pátek, po čtyřech dnech, prohrál. Tyler má podle lékařů naopak velkou šanci se ze zranění vylízat. Bude tak muset zbytek života žít s tím, že nebýt vlastní hlouposti a neopatrnosti, jeho synek by byl naživu.

Na podporu zdrcené mámy Natalie byla založena sbírka. Vybrané peníze jí pomohou zaplatit účet v nemocnici a náklady spojené s pohřbem. Případem se zabývají policisté, zatím není jasné, jestli vznesou obvinění. V podobných případech může mít státní zástupce za to, že smrt dítěte je sama o sobě dostatečný trest.

krkoun ( 27. ledna 2020 09:57 )

A teď ještě tu o Červené Karkulce.

jajas ( 27. ledna 2020 08:52 )

No právě! Amerika je plná zbraní.......prý na osobní ochranu......jsou fakt na hlavu, postřílí se sami i svoje rodiny.....prostě amíci....

jajas ( 26. ledna 2020 20:46 )

Mělo skončit opačně.....takového tátu-debila aby člověk pohledal......

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání