Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Šokující záznam honičky na Ústecku! Muž naboural policistu, spolujezdkyně vypadla za jízdy?!

Aktualizováno -
25. ledna 2020
19:44
Autor: yks, ČTK - 
25. ledna 2020
17:56

K dramatické situaci došlo v sobotu odpoledne v Ústí nad Labem. Řidič, který odmítl zastavit, uháněl ulicemi o sto šest, bez ohledu na následky. Nezastavilo ho ani to, že cestou ztratil i spolujezdkyni.

Skutečně dramatické odpoledne zažili v sobotu ústečtí policisté. Mohl za to pirát silnic, který v Londýnské ulici nerespektoval výzvu k zastavení a začal policistům ujíždět.

Nezastavilo ho, že naboural několik dalších aut. Když jel Londýnskou ulicí, srazil dokonce policistu! Toho si převzala záchranná služba. „Mohu potvrdit, že jsme odvezli jednoho policistu,“ potvrdil Blesku mluvčí krajské záchranné služby Prokop Voleník. Závažnost zranění odmítl specifikovat, stejně jako to, že by k případu podal nějaké další informace.

Krátce před druhou hodinou 41letý řidič osobního automobilu Ford neuposlechl příkaz k zastavení a velmi vysokou rychlostí začal ujíždět ulicemi Ústí nad Labem. Policistům se ho podařilo zastavit v Londýnské ulici poté, co naboural několik aut a najel také na policistu. Ten byl se zraněním transportován zdravotní záchrannou službou do nemocnice,“ uvedla k incidentu policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. 

Video  Zatčení řidiče v Ústí nad Labem (25. 1. 2020)  - Karel Kohlert
Video se připravuje ...

„Dechová zkouška na přítomnost alkoholu byla negativní, krevní zkoušku a test na drogy řidič odmítl. Lustrací policejních databází bylo zjištěno, že má řidič vysloven zákaz řízení, v současnosti skončil v policejní cele,“ uzavřela Hyšplerová.

Podle informací Blesku ovšem došlo během pronásledování ještě k jednomu šokujícímu incidentu. Během divoké a bezohledné jízdy totiž řidiči z auta údajně vypadla i spolujezdkyně! 

karambol ( 26. ledna 2020 08:33 )

toho zmetka by měla policie tak řezat a řezat že kdyby viděl auto tak by sral a sral strachy!! A soudce taky oni jsou příčinou že fetáci jsou postrach ,vra­zi,zví­řata,­silnic. Budeš ujíždět ohrožovat neviné zastřeli!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání