Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dáša (13) prý otěhotněla s Ivanem (10): Byla to láska na první pohled, tvrdí

Autor: chal - 
23. ledna 2020
19:33

Dáša a Ivan z ruského města Železnogorsk ležícího asi 40 kilometrů od Krasnojarsku jsou na první pohled zvláštní dvojice. Třináctiletá dívka na rozdíl od svých vrstevnic nepokukuje po stejně starých nebo starších chlapcích a chodí s Ivanem, kterému je teprve 10 let! To by samo o sobě dokázalo zvednout nejedno obočí, jenže to není vše. Dáša je těhotná a tvrdí, že otcem je právě Ivan.

Ivan s Dášou dostali prostor svůj vztah vysvětlit v pořadu Živě, který vysílá ruská státní televize Russia 1. Dohromady se prý dali zhruba před rokem a jednalo se o lásku na první pohled. „Představil nás kamarád, po dvou dnech jsme spolu začali chodit,“ vysvětlila Dáša ve studiu. „Ivan řekl, že mě miluje. Snažili jsme se spolu trávit co nejvíc času. Rádi spolu chodíme ven, držíme se za ruce a líbáme se,“ popsala dívka.

Jenže Dáša koncem loňského listopadu otěhotněla. Požehnaný stav žačky sedmého ročníku základní školy vyvolal obrovské pozdvižení. Dáša tvrdí, že otcem je Ivan, o čemž nepochybuje ani on. „Teoreticky je možné, že jsou oba schopní reprodukce,“ řekl místní pediatr Nikolaj Skorobogatov.

Ve skutečnosti ale Ivan pohlavní dospělosti ještě nedosáhl. Urolog Jevgenij Grekov totiž chlapci udělal testy, které jeho otcovství spolehlivě vyvrátily. „Výsledky laboratorních testů jsme překontrolovali třikrát. On nemá žádné spermie, je to ještě dítě. Neprodukuje testosteron, má dětské pohlavní orgány. Ještě mu ani nezačala puberta,“ zchladil chlapcovy naděje doktor Grekov.

Oběma školákům jsou ale laboratorní testy ukradené a plánují dítě společně vychovávat. I když jim v tom jejich věk brání, Ivan s Dášou se už považují za manžele. Na sociální síti změnili svůj stav na „ženatý“, respektive „vdaná“. Že jde o vážný vztah, dokládá i, jak se jeden o druhého starají.

Dáša například Ivanovi zakazuje bublinkové nápoje, protože má gastritidu. On ji zas uklidňuje, když si Dáša stěžuje na svou postavu. „Občas mám obavy ohledně mé váhy, ale on řekne, že jsem fit a nepotřebuju dietu. Je moc hodný,“ řekla nastávající maminka v pořadu Živě.

Školačka se vyjádřila i k samotnému početí, prý k němu došlo u Ivana doma, když byla jeho maminka Galina pryč. Galině je mimochodem 28 let, takže pokud je dítě opravdu Ivanovo, stane se údajně nejmladší babičkou Ruska. „Dělali jsme to poprvé, když bylo po všem, jeden před druhým jsme se ze studu schovali pod dekou,“ vylíčila Dáša detaily.

Když se po pár týdnech Dáše udělalo špatně, její maminka Elena ji vzala k doktorovi. Ten ale na důvod nevolnosti nepřišel, a tak Elena dceři koupila těhotenský test. A přišel šok.

Elena i Galina byly z těhotenství překvapené, obě dvě ale chtějí svým dětem pomoct. Dáša s Ivanem prožívají těžké chvíle, oba se totiž stali obětí šikany ze strany vrstevníků. „Někteří spolužáci mi nadávají do dě*ek a říkají, že se vyspím s kýmkoliv. Když jsem to slyšela, chtěla jsem umřít,“ sdělila Dáša.

Ivan má ale o své přítelkyni vysoké mínění. „Dáša nikdy nebyla s jiným mužem. Tím jsem si jistý. Otcem jejího dítěte jsem já,“ tvrdil mladík odhodlaně.

Podle sousedů Galina zanedbává výchovu svého syna, a místo aby se o něj starala, pije. On se prý stýká se staršími dětmi, kouří a pije alkohol, píše server Starhit.ru. Ani Elena se údajně nemůže své dceři plně věnovat, protože bojuje s rakovinou.

1pravda1 ( 24. ledna 2020 13:02 )

nebylo by lepší ztřískat ty rodiče, co se nestarají? Děcka to mají evidentně v hlavy v nepořádku, díky rodičům, nefunkčním. Mlátit holku až by potratila? Ty jsi magor.

spania ( 24. ledna 2020 12:24 )

Parchanti...

j_dc_cv ( 24. ledna 2020 10:05 )

Stejně tak není diskuze u Červeňáka a jeho povedeného syna co nechodí do školy.

1pravda1 ( 24. ledna 2020 00:41 )

Klukovi chybí máma, tak se vzhlédl v této dívce, která se o něho stará...

j_dc_cv ( 24. ledna 2020 00:34 )

Dobytkove z Plesku. Proč není diskuze u Jolany?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání