Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zabiják za volantem!? Řidič golfu předjížděl v zatáčce kamion: Protijedoucí auto minul o chlup

Řidič v golfu předjížděl v zatáčce: Málem došlo k tragédii!
Řidič v golfu předjížděl v zatáčce: Málem došlo k tragédii!  (Autor: Facebook: Jičín, Jilemnice, Vrchlabí, Nová Paka a okolí)
Autor: VaB - 
23. ledna 2020
15:53

Nechybělo mnoho a na Jičínsku mohlo dojít k tragické nehodě. Řidič golfu se tu totiž rozhodl přejet v zatáčce kamion, jenže proti němu v protisměru vyjelo auto, jehož řidičce se podařilo nehodě jen tak tak zabránit! Policie po řidiči pátrá. 

Hororový moment zachytila palubní kamera v autě řidičky a video následně bylo umístěno na facebookové stránce Jičín, Jilemnice, Vrchlabí, Nová Paka a okolí. K nebezpečnému předjíždění došlo v pondělí kolem půl deváté ráno na silnici z Vidochova na Horku u Staré Paky, která je podle místních nebezpečná.

Na záběrech z palubní kamery je jasně vidět, jak řidič Volkswagenu Golf předjížděl v zatáčce kamion, který byl navíc plně naložený dřevem! Do nehody zbývalo opravdu málo. Když protijedoucí řidička spatřila auto v protisměru, rychle šlápla na brzdu a uhnula mírně do strany. Předešla tak čelnímu střetu, který mohl dopadnout tragicky. 

 

„Přijali jsme oznámení od novinářů, kteří se nás na dané video ptali. Věc jsme následně předali na dopravní inspektorát, ten se videem zabývá. Řidička sama o sobě žádné oznámení nepodala,“ uvedl pro Blesk mluvčí policie Aleš Brendl.

Policisté doufají, že se v řidiči golfu hne svědomí a přihlásí se. „V případě dopadení a prokázání viny hrozí řidiči pokuta od 5 do 10 tisíc a odebrání řidičského průkazu až na jeden rok,“ uzavřel mluvčí.

offline ( 23. ledna 2020 16:24 )

Stačí si dát na hlavu alobal a blábolit o iluminátech a můžete si na silnici dělat co chcete - jste beztrestní! http­s://ww­w.id­nes.cz­/zpra­vy/do­maci/­stre­lec-pribram-bmw-halu­cina­ce.A2­00122_­191918­_doma­ci_jum

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání