Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Příliš krutý vtip? Senior (75) našel na hřbitově připravený hrob se svým jménem!

Senior (75) našel na hřbitově náhrobek se svým jménem: Za krutým vtipem prý stojí pomstychtiváexmanželka! (ilustrační foto)
Senior (75) našel na hřbitově náhrobek se svým jménem: Za krutým vtipem prý stojí pomstychtiváexmanželka! (ilustrační foto)  (Autor: Shutterstock)
Autor: rc - 
24. ledna 2020
12:05

Alan Hattel (75) pocházející ze skotského města Forfar se divil, že mu nikdo z rodiny a jeho přátel nevolal dlouhé měsíce. Ovšem pak navštívil tamní hřbitov a zažil obrovský šok! Našel tam totiž náhrobek se svým jménem. Podle něj si krutý vtip pro něj připravila jeho bývalá manželka.

Alan Hattel bydlí ve skotském městě Forfar. Pětasedmdesátileténu muži bylo poslední týdny divné, že mu nikdo z rodiny a jeho přátel nevolá. „Můj telefon nezazvonil tři nebo čtyři měsíce. Byl jsem kvůli tomu znepokojený, ale teď vím, proč nikdo nevolal,“ uvedl pro skotský deník Daily Record. Alan se totiž vypravil na tamní hřbitov Newmonthill Cemetery, kde našel hrob a náhrobek, na němž bylo jeho jméno a jeho bývalé ženy Berty.

Byl to pro něj šok. „Ani nechci být pohřbený, ale přeji si kremaci,“ podotkl Alan s tím, že nyní všem musí dokazovat, že je stále naživu.

Alan již informoval příslušné úřady a požaduje překrytí svého jména na náhrobku. Senior, který kdysi pracoval jako svářeč, se domnívá, že za vším je jeho bývalá manželka. „Nikdy, nikdy jsem neřekl, že chci být pohřben vedle své exmanželky. Jsme od sebe dlouhých šestadvacet let a nepanuje mezi námi nepřátelství,“ uvedl Alan, který má se svou bývalou ženou dvě děti. „Zjistit, že máte náhrobek na hřbitově, když jste stále naživu, není něco, co se stává každý den,“ dodal znepokojený Alan.

 

spania ( 24. ledna 2020 12:27 )

To je vážně drsný...

Zobrazit celou diskusi