Zpěvačka Monika Bagárová přestala dělat tajnosti a konečně všem ukázala své těhotenské bříško v celé jeho kráse. Jak před časem tvrdila Blesku, na tiskových konferencích k blížící se další řadě SuperStar nechtěla dávat svou graviditu příliš na odiv, a tak se oblékla do elegantního černého sáčka s hlubokým dekoltem a krajkovou podprsenkou, aby se oči všech stočily spíše na její poprsí nežli na vzdouvající se pupík. A na fotkách, co dávala na sociální sítě, volila fotky, na nichž vypadala spíše, jako kdyby se jenom trochu více najedla.

Až nyní se rozhodla přestat skrývat a pochlubila se na instagramu něžnou fotkou, na níž je jasně vidět, jak jí v těle roste nový život, který počala s bojovníkem MMA Makhmudem Muradovem (29). „Jen se na chvíli zastavit a poděkovat tam nahoru za ty důležité věci, které tvoří ty pravé životní hodnoty,“ napsala téměř až filozoficky ke snímku, na němž konečně vypadá jako nastávající maminka.

Přestože v prvním trimestru trpěla nevolnostmi, tohle složité období prý ale rychle přešlo. „Teď se už cítím super. Mám už za sebou i ten druhý, největší ultrazvuk, a víme, že miminko je zdravé a že je všechno v pořádku.“ Pohlaví svého očekávaného přírůstku do rodiny ovšem neprozradila. „Nechci být jednou z těch, co extrémně tají věci a s ničím se nepodělí s fanoušky, ale ještě bych ráda počkala, než to řeknu fanouškům. Dám jim to jako překvapení,“ prozradila Monika Blesku s potutelným úsměvem.

VIDEO: Moničin partner Makhmud Muradov na Social Awards 2019: Miminko? O ničem nevím!

Video
Video se připravuje ...

Makhmud Muradov na Social Awards 2019 David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
69 fotografií