V Česku tak oblíbený žánr „nekonečných“ seriálů je pro herce na jednou stranu velkou výhrou. V povolání tak nejistém, jakým herectví je, skýtá seriál s více epizodami na určitou dobu finanční jistotu. Sláva a popularita, které pak s vysíláním přicházejí, zase často znamenají další role a příležitosti. Pro herce v hlavních rolích je to ale celkem řehole. Aspoň podle Sabiny Laurinové.

„Vůbec to není tak, jak se to často prezentuje. Herectví není jen bohémský život. Mnohdy je to naopak velmi tvrdá a náročná práce od brzkého rána do pozdních nočních hodin. Člověk musí být v dobré psychické i fyzické kondici, aby to zvládl,“ vyslovila svůj názor Laurinová, která s povděkem kvituje, že ji práce na seriálu donutila plánovat.

„Stala jsem se vlastní produkční,“ usmívá se herečka a vysvětluje: „Musela jsem se to naučit, abych zvládla nejen seriál, ale i chod rodiny. Potřebuju mít nad sebou bič a vědět, že věci se musejí udělat v určitou dobu. Jinak jsem je totiž často nechávala na poslední možnou chvíli.“    

VIDEO: Proč nad sebou Sabina Laurinová potřebuje bič?  

Video
Video se připravuje ...

Sabina Laurinová Kisa Císařová, Lukáš Červený

Fotogalerie
35 fotografií