Televizním divákům byla zřejmě Stanislava známá především coby jedna z moderátorek Sama doma, ovšem to nebylo jediné, co někdejší hlasatelku živilo.

Na Dvojce Českého rozhlasu totiž uváděla hned několik pořadů, například Host do domu či Jaká je. Rovněž dříve uváděla Blízká setkání, kam si zvala zajímavé hosty a zpovídala je. Nebyla ale jediným průvodcem v pořadu, působí tam totiž také Tereza Kostková (43), známá i uváděním populární StarDance.

Novou moderátorskou posilou se ale nyní stala další brunetka, Adéla Gondíková. Premiéru si odbyla 22. ledna, tedy bezmála měsíc poté, co Stanislava Lekešová odešla z tohoto světa. Jako prvního hosta rozpovídala herečka a moderátorka režiséra Zdeňka Trošku (66) a ptala se i na jeho nejnovější pohádku Zakleté pírko.

Jelikož je Adéla naprosto jiný typ než zesnulá Stáňa, nemusí se asi bát žádného srovnávání. Otázka je, zda bude mít takové štěstí i případná náhrada Lekešové v oblíbené Sama doma. Zatím žádné jméno oznámeno nebylo a první díl bez Stáni byl ve znamení vzpomínek.

VIDEO: Stanislava Lekešová: Cukroví je moje noční můra!

Video
Video se připravuje ...

Stanislava Lekešová: Cukroví je moje noční můra! Tereza Kovářová

Fotogalerie
43 fotografií