Stroje, vozy a zařízení byly ukradeny v období od 20. do 30. prosince loňského roku z objektu jedné firmy v Praze 10. Některé z kradených vozidel už policisté našli a vrátili majiteli. Detektivové také zjistili, že jedno z odcizených aut, a to červená dodávka Citroën Jumper, zastavilo 28. prosince dvakrát u čerpací stanice v Českobrodské ulici v Praze 9. Neznámý muž tam dodávkou přijel nejprve krátce před 08:00 a podruhé krátce po 15:00.

Hledaný řidič kradené dodávky je podle kamerových záznamů ve věku kolem 30 let, vysoký zhruba 170 centimetrů a střední postavy. Na sobě měl tehdy černou bundu s kapucí, na které byla imitace světlé kožešiny, tmavé kalhoty, šedé sportovní boty s bílou podrážkou, tmavou čepici se dvěma světlými pruhy a na krku žlutý popruh se svazkem klíčů.

„V souvislosti s tímto případem pátráme po totožnosti muže zachyceného na kamerových záznamech, a proto žádáme širokou veřejnost o pomoc. V případě, že byste muže poznali, anebo měli informace k tomu, kde se pohybuje, volejte okamžitě na tísňovou linku 158,“ požádala mluvčí policie Hana Křížová veřejnost.

Tento muž řídil kradené auto.
Autor: Policie České republiky
Fotogalerie
4 fotografie