Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Mladého zbohatlíka zavřeli za vraždu dívky (†22): V jeho rybníku našli stovky lidských kostí!

Autor: shp - 
22. ledna 2020
18:51

Zbohatlický synek Apichai Ongwisit (40) byl v Thajsku zatčen kvůli vraždě své krásné expřítelkyně Warinthorn Chaiyachetové (†22). Její ostatky našli policisté v rybníku. Zděšení vyšetřovatelé v něm objevili 298 lidských kostí. Panují obavy, že muž ve skutečnosti zavraždil více žen.

Ongwisit byl zatčen a obviněn z vraždy, uvedla agentura AP. Přitom to byl on sám, kdo se loni obrátil na policii se svou přítelkyní, které se přezdívalo Kik. Důvodem bylo sexuální napadení, jehož obětí se měla kráska s potetovanými zády stát. Nedlouho poté mladá žena záhadně zmizela. To ale na policii nahlásili strážcům zákona její rodiče, protože se s Ongwisitem rozešli, napsal Daily Mail.

Tělo pohřešované brunetky bylo objeveno až v lednu. Policisté ho nalezli v rybníku, který se nachází hned vedle domu jejího bývalého přítele. Narváno bylo ve velkém černém pytli, který byl zatížen těžkými činkami. Zpočátku nebylo vůbec jasné, o čí mrtvolu jde. V tak rozloženém stavu bylo. Identifikovat se mladou dívku podařilo až podle obrovského tetování na zádech, které bylo její velkou chloubou.

Udusila se v rakvi

Na drogách závislý Ongwisit se pak k vraždě své někdejší lásky přiznal. Zavřel ji prý do kovové rakve, aby ho po rozchodu nemohla opustit. Když ji později přišel zkontrolovat, zjistil, že zemřela. Uvnitř se udusila. Její tělo proto hodil do rybníka. Vysazeni v něm byli údajně kostlíni obrovští – masožravé ryby, které dorůstají až třímetrové délky. Potápěči však ve vodě žádné neviděli.

Policie zato objevila ve vodě enormní množství lidských kostí. „Nalezli jsme v rybníku 289 lidských kostí, ale nemohli jsme objasnit, kolika lidem patří,“ prohlásil policejní šéf Jirakrit Jarunpat. V oblasti zmizelo mnoho žen včetně dvanáctileté dívky nebo několika prostitutek. Forenzní expertíza dosud odhalila, že nalezené ostatky patří minimálně pěti lidem. Pravděpodobně jich však bude ještě více.

Jablko nepadlo daleko od stromu

Vyšetřovatelé chtějí rybník vypustit a prohledat dno, takže je možné, že obětí bude ještě více. Zatčený vrah je synem známého boháče a podnikatele Chalermchaie Onkvisita. Ten v roce 1983 zavraždil patnáctiletou dívku a její tělo rozporcoval na kousky. Nakonec byl zastřelen. Jeho manželka pláchla i s dcerou do zahraničí. Do rodného Thajska se kvůli rodinné hanbě už nikdy nevrátily.

krasomila ( 23. ledna 2020 12:11 )

Dneska už jsou lidi mladí i ve čtyřiceti....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání