Herečka Eva Burešová (26) si jistě musí mnout ruce radostí, že v sobě našla sílu odejít ze seriálu Modrý kód, kde ztvárňovala divácky velice oblíbenou postavu rázné zdravotní sestřičky Petry Horváthové, a pustit se do docela nového projektu. V komediálně laděném romantickém seriálu Slunečná jí byla totiž svěřena hlavní role „wonder woman“, která kácí stromy, dojí kozy a potkává a ztrácí lásku nejenom v milostném životě, ale i v tom rodinném. Rozhodně však neztrácí fanoušky! Spíše naopak.

Těm totiž nový seriál přirostl k srdci natolik, že ho každý díl sleduje více a více diváků – čímž trpí Ordinace v růžové zahradě 2 na Nově. Zatímco první díl Slunečné vidělo o 126 tisíc lidí více než Ordinaci, druhý si nenechalo ujít o 162 tisíc lidí, a na ten třetí, tedy na ten včerejší, se dívalo o téměř 300 tisíc diváků více než na napínavé příběhy z lékařského prostředí.

Rovněž se zvyšoval i počet sledujících Slunečné: Při svém prvním střetu s Ordinací měla Slunečná něco málo přes jeden milion diváků starších 15 let, po třech epizodách vysílaných v rozmezí úterý–čtvrtek jich o 126 tisíc přibylo.

Slunečná se stala zkrátka nejsledovanějším pořadem úterního večera a v průměru ji sledovalo 1 milion a 177 tisíc příznivců tohoto žánru, fanynek talentovaného zpěváka a herce Marka Lambory (24) a obdivovatelů krásné Burešové. „Naprosto skvělý seriál a dokonalé herecké obsazení, to se jen tak nevidí!“ libují si na oficiálním instagramovém účtu Primy.

Ordinaci si oproti tomu pustilo „pouze“ 881 tisíc lidí a mnohokrát reprízovaný retroseriál Vyprávěj na prvním kanále České televize 611 tisíc… 

VIDEO: Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Ústřední písnička seriálu Slunečná.

Video
Video se připravuje ...

Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou vás přivítá Slunečná. FTV Prima

Fotogalerie
62 fotografií