Byť utekla do Kanady, kontroverze obklopující Meghan Markleovounebere konce. Manželka prince Harryho (35) chtěla v nové domovině nejen dopřát synkovi čerstvý vzduch, zachtělo se jí zároveň pro sebe trochu pohybu.

A tak namísto klasické procházky po chodníku, po kterém by se snadno vedl kočárek, Meghan zvolila výlet do lesa. A jelikož to je prostředí plné kaluží, kořenů a jiných přírodních nerovností, Archieho Meghan umístila do nosítka, které si připnula na své tělo. Podle pediatra Richarda Rýznara se ale s výběrem vůbec netrefila správně.

„Vše je absolutně špatně. Možná jde o snahu zase se o krůček přiblížit prostému lidu,“ vyjádřil se doktor Rýznar exkluzivně pro Blesk.

„Vedle chybného umístění dítěte v závěsu a držení jeho hlavičky, je doslova životu nebezpečné vedení pejsků na vodítku v druhé ruce. Stačí, když hafani spatří něco lákavého…,“ neodvažuje se ani tu vizi domyslet lékař.

VIDEO: Šokující rezignace prince Harryho očima experta Forejta: O ambicích Meghan a zklamání Alžběty

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Šokující rezignace prince Harryho očima experta Forejta: O ambicích Meghan a zklamání Alžběty. Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
60 fotografií