Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zmizení malého Kristiána (8): Policie zatkla dvě osoby

Policie zadržela dvě osoby v souvislosti se zmizením malého Kristiána (8)
Policie zadržela dvě osoby v souvislosti se zmizením malého Kristiána (8)  (Autor: Policie ČR/Profimedia.cz)
Autor: DH, ČTK - 
19. ledna 2020
15:36

V souvislosti s pátečním pátráním po osmiletém Kristiánovi z Chebska zadrželi policisté dva podezřelé, kteří se mohli dopustit trestného činu proti rodině. 

 

Zprávu potvrdila policejní mluvčí Eva Valtová. Další podrobnosti s ohledem na vyšetřování zatím neuvedla. Osmiletý chlapec odešel podle policie v pátek kolem 16:00 od své babičky v Mariánských Lázních ke svému dědovi, který ho má na základě usnesení Okresního soudu v Chebu v péči.

Tam už ale nedošel. Policie po něm večer vyhlásila pátrání v systému Dítě v ohrožení. Chlapce našla v sobotu po poledni, uvedla Valtová. Podle informací ČTK byl v jiném městě.

„V souvislosti s pohřešováním dítěte byly zahájeny úkony trestního řízení ve věci maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a zatím nespecifikovaný trestný čin uvedený v hlavě čtvrté - trestné činy proti rodině a dětem. V souvislosti s těmito trestnými činy byly se souhlasem státního zástupce zadrženy dvě osoby a v současné době se provádí úkony trestního řízení,“ dodala policejní mluvčí.

yaaro ( 4. srpna 2020 14:49 )

Hrab Kolowrat jakmile jste zahlédl toho chlapce tak ihned víte že že byl područí pedofilů a není to náhodou tím že sám jste trošičku tím směrem také posunutý jinak by vás přece taková myšlenka nenapadla možná by jste měl vyhledat lékaře.

Hrab Kolowrat ( 19. ledna 2020 21:48 )

Jakmile jsem viděl tohoto kluka,hned jsem věděl že skočil v objetí deviantů...

starymlok ( 19. ledna 2020 18:52 )

To byl tvůj kluk?????????

kralovna-vsech-mori ( 19. ledna 2020 18:09 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání