V jeden den Viktora Vinczeho rozčílí, že ve veřejné dopravě nejsou všichni střízlivý, a bere to jako jeden z důvodů, proč jí necestovat, ale další den už všechny do tramvaje žene, protože to utužuje manželství. Jeho rady tak ve výsledku leckdy nemají hlavu ani patu...

Realita, s kterou se potkávám každý den. Když se někdy přímo nepotácí, určitě z někoho v autobuse aspoň táhne. Konkrétně dnes to bylo v třech různých spojích. V poledne. Minule jsem od jednoho napitého pána skoro dostal přes pusu, tento dnes 'jen' padal na lidi a nemohl stát na nohách. Pivo ale za každých okolností pevně svíral v rukách. Další důvod proč necestovat veřejnou dopravou?“ rozumoval v týdnu Viktor.

Ale po pár dnech názor změnil. „Ověřeno. Cestování veřejnou dopravou posiluje manželství. Místo tisknutí volantu se objímáte, dotýkáte, opíráte, věnujete se jeden druhému. Vyzkoušejte si to, nám to skvěle funguje,“ rozplýval se ohledně svého vztahu s Adelou Vinczeovou.

„Když nemáte s kým, nezoufejte. Taková bratislavská MHD denně převeze asi 600 tisíc pasažérů, lepší seznamku nenajdete! Adelčina spolužačka Eliška si tam dokonce našla manžela!“ netají se manžel slavné moderátorky. Teď ovšem, babo raď, co dělat. 

VIDEO: Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne...

Video
Video se připravuje ...

Banášová: Žádost o ruku mě zaskočila! A vlastně proč ne... David Turek

Fotogalerie
29 fotografií