Prima nasadila první díl seriálu s kráskami Evou Burešovou (26) a Bárou Jánovou (30) sice na sobotní večer, ovšem druhý a třetí díl postavila už rovnou proti populární Ordinaci v růžové zahradě 2. A již podruhé s touto taktikou slavila úspěch.

Zatímco seriál z prostředí lékařů, který se poprvé na obrazovkách objevil již v roce 2005, si zapnulo 922 tisíc diváků, jejich zbrusu novou konkurenci neodolalo více lidí - 1 084 000! Prima se díky tomu stala jedničkou čtvrtečního večera.

První díl Slunečné sledovalo 1 280 000 diváků a při prvním střetu s Ordinací získala Prima sledovanost 1 051 000 lidí a Nova skončila druhá s 925 000 diváky. Po dvou dnech tedy Slunečnou sledovalo zase o něco víc lidí a Ordinaci pár fanoušků zase ubylo. Pomyslné nůžky mezi nimi se tak ještě více rozevřely!

Budou mít další pokračování příběhů z farmy již sestupnou tendenci, nebo bude Slunečná dál stoupat a Ordinace v sobě našla nesmiřitelného soka?

Bronzovou příčku ve čtvrteční sledovanosti si odnesl retroseriál Vyprávěj s 611 tisíci, novácký pořad Život ve hvězdách následoval v závěsu se 600 tisíci. Úspěšné byly i pořady České televize Máte slovo, Gejzír, V karavanu po Slovensku či Barokní srdce Evropy.

VIDEO: Mahulena Bočanová v Ordinaci. Jak zkomplikuje život nejsympatičtějšímu seriálovému páru?

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová dnes poprvé v Ordinaci. Jak zkomplikuje život nejsympatičtějšímu seriálovému páru? TV Nova

Fotogalerie
82 fotografií