Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Deprimovaný voják na Kladensku se vyzbrojil nožem: Zážitky z misí ho prý dostaly až na samotné dno

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Zbyněk Schnapka)
Autor: VaB - 
16. ledna 2020
17:58

Bývalý voják (50), který absolvoval zahraniční mise, vyhrožoval na Kladensku sebevraždou. Silně opilý muž uvedl, že ho pronásledují zážitky z mise a chce ukončit svůj život. Zadržela ho policie. 

 

Policie musela ve středu dopoledne zasahovat v obci Tuchlovice na Kladensku. Agresivní a silně opilý muž (50) vyhrožoval, že spáchá sebevraždu. Na případ upozornil server Novinky.cz.

Zasahujícím policistům se podařilo zjistit, že se jedná o bývalého vojáka, jenž absolvoval speciální výcvik a účastnil se několika zahraničních misí. Jelikož byla obava, že by mohl být ozbrojen, museli policisté zasahovat s těžkou balistickou ochranou. 

„Policisté se pokusili navázat s mužem slovní kontakt. Podezřelý neustále v roztržitosti opakoval, že ho pronásledují zážitky z misí a je rozhodnut skončit se životem,“ uvedla podle serveru mluvčí policie Jana Šteinerová. 

Agresivního muže policisté nalezli na dvoře domu s nožem v ruce. V jednu chvíli se jeho chování změnilo a začal být lítostivý, toho policisté využili a muže zajistili. 

Voják policistům nadýchal 3,2 promile alkoholu v dechu. Následně byl převezen do kladenské nemocnice. Během zákroku nebyl nikdo zraněn. 

Lizat_neIizat ( 16. ledna 2020 19:19 )

Asi chce od armády vysoudit nějaké peníze za nemoc z povolání, magor.👎🤣

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání