V průzkumu affaire1.cz se muži a ženy vyjádřili o svých zkušenostech s portálem.

Tereza (31, z Prahy): Registrace byla velmi rychlá a nekomplikovaná. Po pouhých 5 minutách jsem mluvila s prvními muži a o den později jsem měla první rande. S Jakubem (40 let, ženatý) se pravidelně setkávám několikrát týdně a naše schůzky jsou prostě fantastický.

Ženy hledají sex na internetu
Autor: www.affaire1.cz

Eliška (33, z Olomouce): Pro mě jako pro vdanou ženu není tak snadné setkat se s mužem, aniž bych se prozradila. Na affaire1.cz mohu zůstat anonymní a dát se poznat pouze mužům, se kterými bych se ráda setkala. Tak jsem se setkala s Tomášem, který také hledal erotické dobrodružství. Dodnes nelitujeme, že jsme se zaregistrovali na affaire1.cz.

Ženy hledají sex na internetu
Autor: www.affaire1.cz

Petra (45 let, z Brna): Byla jsem 15 let vdaná a znovu jsem objevila svůj život svobodné ženy před 2 týdny. Hodně cestuji kvůli práci, a proto nemám čas jít večer do baru, abych se setkala s novými muži. Na affaire1.cz jsem během pár hodin poznala mnoho zajímavých mužů.

Ženy hledají sex na internetu
Autor: www.affaire1.cz

Toužíte zažít nové erotické dobrodružství, ale nevíte, kde hledat vhodné partnery? Na www.affaire1.cz  najdete ženy a muže, se kterými to můžete v posteli opravdu roztočit.