Fenomén hudebních reality show pokračuje! Nový ročník SuperStar přinese na obrazovky skvělou zábavu v podobě nadějných a talentovaných zpěváků i těch, kteří svými výkony porotu i celý národ rozesmějí, nebo dokonce šokují. Hledat a na vše dohlížet bude hvězdná porota ve složení Leoš Mareš, Patricie Pagáčová, Pavol Habera, Monika Bagárová a Marián Čekovský.

SuperStar
Autor: TV Nova

Trojice porotců kuchařské reality show MasterChef – Radek Kašpárek, Jan Punčochář a Přemek Forejt – přináší několik novinek. Jednou z nich je například imunitní výzva, ve které soutěžící získá jedinečnou výhodu – vyhne se vyřazení. Diváky čekají i unikátní venkovní výzvy nebo velká sonda do české kuchyně. Vítěz získá trofej MasterChef Česko, půl milionu korun a také možnost podílet se na tvorbě menu v jím zvolené restauraci jednoho z porotců.

MasterChef
Autor: TV Nova

Televize Nova připravila na jaro čerstvou novinku. Je jí zbrusu nový seriál „Co ste hasiči“, který se odehrává uprostřed malebného Ladova kraje. Seriál odlehčeně nahlíží do sousedského života obyvatel vesnice Horní. Diváci se mohou těšit na řadu svérázných postaviček. V centru děje je místní hasičská jednotka a její přímočarý velitel Petr (Petr Rychlý) nebo Václav Kopta.

Co ste hasiči
Autor: TV Nova

Jarní schéma přinese pokračování úspěšných reality show Výměna manželek a Utajený šéf a nebude chybět ani oblíbená soutěžní show Co na to Češi.

Co na to Češi
Autor: TV Nova

Stejně tak nebudou chybět seriály Ordinace v růžové zahradě 2, Kameňák a Specialisté.

VIDEO: Co nás čeká v Ordinaci a v Ulici? Šéfky úspěšných seriálů v Blesku

Video
Video se připravuje ...

Co nás čeká v Ordinaci a v Ulici? Šéfky úspěšných seriálů v Blesku Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
15 fotografií