Nejsou to žádné začátečnice. Eva i Bára si už obrazovku podmanily mockrát. Burešová o sobě dala poprvé vědět v roce 2011, kdy se zúčastnila soutěže Česko-Slovensko má talent. Dostala se až do finále a porotce Jaro Slávik (45) ji označil za nejlepší zpěvačku všech pěveckých soutěží, které kdy u nás proběhly.

Rodačka z Hlučína poté dostala lano do muzikálů. Do povědomí televizních diváků se zapsala jako sestřička Petra Horváthová z primáckého Modrého kódu. Úspěšně si vedla také v novácké soutěži Tvoje tvář má známý hlas. Před časem ukázala své sexy křivky na decentních, ale žhavých snímcích v oblíbeném časopise Playboy.

VIDEO: Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou váš přivítá Slunečná

Video
Video se připravuje ...

Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou váš přivítá Slunečná FTV Prima

V soukromém životě se ale útlounké herečce a zpěvačce příliš nedaří. Na výchovu syna Nathaniela (2,5) je sama. Partner Michael Krásný vzal totiž po porodu potomka nohy na ramena a Eva zůstala na vše sama. Dokonce když syn slavil rok, netušila, jestli je jeho táta vůbec v Česku. „Má moc práce, v kontaktu téměř nejsme,“ svěřila médiím. Pomocnou ruku jí podala jen její maminka.

V posledních měsících se ale blýská na lepší časy. Vypadá to, že herečka potkala lásku stejně jako to scenáristé nalinkovali Týně, kterou ve Slunečné představuje. „Mám vedle sebe člověka, se kterým je mi dobře,“ přiznala Eva. Dotyčným je charismatický tanečník Matyáš Adamec.

Její seriálová sestra Bára Jánová začínala v Ordinaci v růžové zahradě 2 coby doktorka Nývltová, jejíž dějovou linku provázelo i tajemství z minulosti - přivydělávála si eskortem! V odnoži Ordinace, Doktorech z Počátků, se zase nechala ukecat a při koupání odhodila šaty. „Dodnes mě to mrzí,“ přiznává herečka.

Mluvilo se o ní také v souvislosti s tím, že nějaký čas chodila s hercem a režisérem Jirkou Mádlem (33). „Jsme pořád přátelé,“ tvrdí Bára. Na nezájem si stěžovat nemůže, hrála i v seriálech Ohnivý kuře a Specialisté. Slunečná je teprve na začátku, takže se ještě neví, zda pro ni tvůrci plánují nějaké nahaté scénky v přírodě.

VIDEO: Prima v roce 2020: Návrat superšéfa Pohlreicha a nový seriál!

Video
Video se připravuje ...

Prima v roce 2020: Návrat superšéfa Pohlreicha a nový seriál! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
74 fotografií