Lucka (16) si během Výměny manželek postěžovala, že si z ní maminka, po níž dostala své jméno, dělá chůvu. Ona ovšem měla dojem, že kvůli tomu nemá čas na vlastní život. „Není to tak, že bych dělala z dětí otroky,“ brání se přitom její matka.

Každopádně po natáčení se karty pořádně promíchaly. „Dcera si šla vyzkoušet, jaké je mít svoji domácnost. Bylo to tím, že jsme si nerozuměly,“ potvrdila pro TV Nova matka Lucie a přiznala, že její dcera od rodiny odešla a navíc přerušila studium, aby mohla pracovat jako prodavačka a být soběstačná.

„Nepodařilo se mi jí vysvětlit, že bude fungovat více méně tak, jak já budu potřebovat, ale aby to vyhovovalo oběma dvěma,“ krčí rameny Lucie. „Dcera nebydlí s námi, ale u svého přítele, taky tady ve vsi,“ prozradila o své ratolesti, s níž se i nadále stýká. Podle všeho změna jejich vztahům zatím jen prospěla. Pokud mladší z Lucií nemůže svého sourozence Ríšu (6) hlídat, matka to prý chápe.

„Asi jsem byla zase měkká, i když jsem měla být tvrdší,“ vyčítá si ale tak trochu Lucie, jelikož ji trápí, že dcera nepokračuje ve škole. „Je hrozně důležitá, ale na to si určitě přijdeš ty sama,“ radila mladé dívce před zraky kamer.

VIDEO: Výměna manželek: Osahávání během tancovačky!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Osahávání během tancovačky! TV Nova

Fotogalerie
15 fotografií