Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Vrásky? No a co! Tyto slavné hvězdy si s nimi hlavu nelámou

18. ledna 2020 | 06:00

Lámete si hlavu s tím, že vám na tváři přibyly další vrásky? Inspirujte se slavnými dámami, které se smířily s tím, že čas zkrátka zastavit nejde, a naopak se nebojí své vrásky ukázat světu. Na rozdíl od svých hollywoodských kolegyň nepotřebují upravovat vzhled pomocí plastických vylepšováků a jsou s tím naprosto v pohodě. Navíc i s přibývajícím věkem vypadají stále skvěle!

Bojovat proti vráskám? Pro tyto celebrity naprostá zbytečnost. Roky nám všem přibývají stejně, ale ne každá z nás se s tím dokáže vyrovnat. To však není případ těchto slavných žen, které se za své projevy stárnutí nestydí, nevyplňují svůj obličej botoxem a jsou naprosto v pohodě s tím, že už jim zkrátka není dvacet a že to je vidět.

Jste zoufalá, že vám na tváři přibyla další vráska? Podívejte se do fotogalerie na celebrity, které stárnou s grácií:

Nutno podotknout, že jim to sluší mnohem víc než za mlada. Jsou totiž trendy a chic, mají se rády a přijaly se takové, jaké jsou. Moc dobře si uvědomují, že žena může být přitažlivá v každém věku. Nemusí to hned přehnat s plastickými vylepšováky. Tyto ženy naopak zastávají přírodní krásu a nebojí se ukázat světu svou přirozenou tvář, a to i s množstvím vrásek. Inspirujte se!

Autor: Aneta Valešová