Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Hrůza v prešovském bytě: Policisté v něm našli tři mrtvoly!

Autor: shp - 
15. ledna 2020
14:18

Slovenským hasičům a policistům, kteří byli v úterý večer přivoláni do bytu v prešovské ulici Tarase Ševčenka, se naskytl hrozný pohled. Uvnitř našli mrtvoly třech lidí, kteří se v bytě pravděpodobně otrávili oxidem uhelnatým.

Mrtvý muž a jeho družka byli nalezeni v postelích v ložnici. Přikrytí byli dekami. Třetí mrtvola ležela na další posteli. Má jít o kamarádku páru, která k nim přišla na návštěvu a přespat. Živá z bytu už ale nikdy neodešla.

Sousedé mrtvé tři dny neviděli

Tři dny jsme je neviděli,“ řekli webu Pluska sousedé. Děsivý nález potvrdili i strážci zákona. „Mohu potvrdit, že v bytě v ulici Tarase Ševčenka v Prešově byly nalezeny tři osoby bez známek života,“ prohlásil policejní mluvčí Igor Pavlik.

Momentálně jsou ze strany policie vykonávány procesní úkony. Policie začala v dané věci trestní stíhání ve věci přečinu usmrcení. Příčina jako i okolnosti jsou předmětem probíhajícího vyšetřování,“ dodal mluvčí.

Na vině je nejspíš otrava

I když není potvrzeno, co stálo tři lidi v Prešově život, vše nasvědčuje jedinému. Za jejich smrt může nejspíš únik jedovatého oxidu uhelnatého. Všechny tři oběti tragédie totiž zemřely prokazatelně ve spánku.

jasnovidec01 ( 22. února 2020 22:43 )

proč je na fotce číslo 16 Kočnar ???copak on byl jeden z těch mrtvol ???

offline ( 15. ledna 2020 18:24 )

Tak se aspoň uvolnil byt pro někoho z toho zříceného paneláku...

horaIysa ( 15. ledna 2020 14:43 )

Pravda a láska vítězí i pod Tatrami. Beztak to udělali naschvál z radosti nad životní úrovní po převratu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání