Půvabná plavovláska Eva Perkausová, která se pravidelně usmívá z televizních obrazovek během hlavního primáckého zpravodajství, dokáže způsobit poprask prakticky všude, kde se objeví. Například na jedné rušné ulici našeho hlavního města, kde se usadila uprostřed silnice a začala si líčit rty. Ne, nešlo o nějakou podivnou performanci, ale o nápad fotografů Arthura Koffa a Anny Konyaevy, kteří při focení kalendáře Beaty Rajské (57) pro rok 2020 zatoužili pořídit opravdu originální záběr.

Na výsledné fotografii tak je nejenom oslnivá Perkausová, ale i rozladěně vypadající kočí na kozlíku kočáru taženého koňmi i linie aut jistě plných nervózních řidičů. „Eva seděla na našem bižuterním kufříku a tvářila se, jak je v pohodě. Za jejími zády ale dýchalo koňské spřežení a troubily řady aut. Ale fotka vznikla a je v kalendáři,“ popsala podle Perkausové vznik fotografie sama návrhářka.

„Čekala jsem, že mě jeden z koní nakopne, že zdržuji, ale naštěstí byla fotografie hotová během chvilky,“ přiznala pro Super.cz blondýnka, která byla podle svých vlastních slov notně nervózní, že focení probíhá za plného provozu.

„Vtipný! Evík způsobuje dopravní kolaps v Praze!“ bavila se nad snímkem a videem, zachycujícím onu situaci, herečka Barbora Mottlová (33). Scéna zaujala i modelku a moderátorku Evu Decastelo (41), co příspěvek na instagramu Perkausové ohodnotila slovíčkem „pecka“. Ona sama má přitom četné zkušenosti s ne úplně standardním focením: Naposledy například předvedla své bujné vnady na čtyřkolce, kde se „vyprsila“ pro milovníky motorů.

VIDEO: Sexy Perkausová přiznala přítele! Proč ho rok tajila?

Video
Video se připravuje ...

Sexy Perkausová přiznala přítele! Proč ho rok tajila? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
67 fotografií