Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Modelka Danila přibrala kvůli nemoci 30 kg, přesto stále fotí a vypadá líp než kdy dřív

4. února 2020 | 06:00

Svět modelek byl vždycky spojen s velikostí XS, maximálně S. Pin-up styl ale sluší i ženám, které mají nějaké to kilo navrch. Důkazem toho je modelka Danila, která kvůli nemoci a těhotenství přibrala třicet kilo, přesto se teď cítí mnohem atraktivnější než dřív.

Pin-up modelka Daniela Hutyrová (31) z Bělé pod Bezdězem, která je známější pod pseudonymem Danila, vážila 45 kg, když začala koketovat s pin-up módou. Od dětství ji trápil chronický zánět slinivky břišní a po dvacítce jí lékaři diagnostikovali Crohnovu nemoc. Vlivem vysazení léků i návalem hormonů v těhotenství Daniela postupně nabrala téměř třicet kilo.

Modelkou i se sedmdesáti kily

„Takže teď jsem podle některých nechutná či tlustá, ale na mou výšku 175 cm aktuálně vážím 73 kilo. Prošla jsem si řadou vyšetření a jsem na hormonech. Takže až po roce jsem se konečně mohla začít věnovat nějakému cvičení a dát se trochu do kupy. Ale jak já říkám, důležité je, že mám zdravého syna, a nějaké to kilo navíc se dá vždy nějak řešit cvičením či zamaskovat stahovačkami,“ bere vše s nadhledem pin-upka a říká, že má své tělo raději nyní, než když byla hubená.

„Naštěstí mám kolem sebe lidi, kteří mne znají i jako hubenďoura, ale teď mi to dle jejich názorů více sluší. Jsem prý více ženská. Sebeláska je podle mě opravdu nejdůležitější. Protože pokud nemilujete sebe, je to vidět. I když jsem dříve měla postavu, kterou mi každá záviděla, nebyla jsem šťastná,“ vzpomíná.

Učarovala jí přítelkyně Marilyna Mansona

K pin-up stylu oblékání se dostala přes svého oblíbeného zpěváka Marilyna Mansona zhruba před čtrnácti lety. Hudebník kdysi chodil s burleskní divou Ditou Von Teese. „Ona mě naprosto uchvátila. Její styl byl něco neotřelého, vkusného a ženského. Začala jsem se o ni více zajímat, a tím pádem i o módu, kterou nosila. Následně jsem narazila na fotografa Daniela Šípka, ten mne oslovil s nabídkou focení pin-up fotek inspirovaných právě Ditou,“ upřesnila Danila.

Pin-up je styl, který podle Danily dělá ženu ženou. „Krásnou, sebevědomou, a to právě bez rozdílu věku či kil. Miluji šaty a tento styl sedí opravdu každé ženě,“ uzavřela pin-up modelka. 

Autor: Hana Langrová