Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muž zapálil chatu s dětmi?! Kristýnka, Kristiánek a Viktorka (†1–†4) zahynuli v plamenech

Autor: VaB - 
14. ledna 2020
20:42

Košickým hasičům se v úterý ráno naskytl strašlivý pohled. Když dohasili požár chatrče, na požářišti našli tři mrtvá těla. Na žárlivost doplatila Kristýna, Kristián a Viktorie (†1–†4). Požár měl způsobit třicetiletý Tibor. Skončil ve vážném stavu v nemocnici, kde ho hlídá policie. Tragédie mohla být ale daleko větší!

Na východě Slovenska v Košicích došlo v úterý v osm ráno k požáru chatrče. Když hasiči zdolali požár, naskytl se jim strašlivý pohled. V troskách ležela tělíčka dětí. Při požáru zemřela Kristýna, Kristián a Viktorie. Dětem bylo od jednoho do tří let. 

Podle policie byl požár způsoben úmyslně! Podle serveru TVnoviny.sk za požár může přítel matky dětí, Tibor (30). Ten měl oheň založit kvůli svému přesvědčení, že mu partnerka byla nevěrná.

V době požáru ale nebyla matka doma, odběhla si totiž na kávu. Požár mohl dopadnout ale daleko tragičtěji. V chatě bydlelo celkem sedm dětí. Čtyři ale strašlivé smrti unikly.

Policie Tibora zadržela, utrpěl ale popáleniny II. a III. stupně na celkem 27 procentech těla. Skončil v nemocnici v umělém spánku na jednotce intenzivní péče (JIP) a jeho stav je vážný. Přesto ho hlídají policisté, aby neuprchl.

Policie místo tragického požáru obehnala páskami a nikoho ke spáleništi nepouští. Podle TVnoviny.sk musí policisté místo ohledat a zadokumentovat stopy. 

Rassilena ( 14. ledna 2020 22:56 )

Vstupte do nejlepšího erotického klubu -- Bredhot.Com

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání