Mladinká zpěvačka Nikola Ďuricová oslavila konec roku 2018 na jevišti, kde jí její partner připravil nejromantičtější žádost o ruku. Bezprostředně po děkovačce pohádkové show Tři oříšky pro Popelku dojel Lukáš Kofroň před svou vyvolenou doslova a do písmene na bílém koni a s prstýnkem v ruce, a ona pochopitelně mezi všemi těmi potoky slz dojetí hlesla své „ano“. Svatba se však nekonala, jelikož plavovlasá rodačka z Bratislavy byla obsazena do muzikálu Čarodějka.

Místo plánování všech detailů jejích oddavek ji čekaly náročné zkoušky na roli cukrkandlové čarodějnice Glindy, kterou alternuje s Natálií Grossovou (17). Po vzoru Michaely Gemrotové (34) tedy Ďuricová veselku zatím odsunula na vedlejší kolej.

„Na Silvestra to byl přesně rok od našich zásnub,“ přiznala teď blondýnka na tiskové konferenci muzikálu Zasněžená romance, jenž se pod taktovkou Pavla Trávníčka (69) chystá na prkna Divadla Broadway. „Tak prozradím, že nás čeká svatba v létě! Moc to ještě nešíříme, ale rodina je v obraze a přípravy se už nyní rozjíždějí na plné obrátky,“ usmívala se od ucha k uchu.

„Termín si nechám pro sebe, ale je to datum, které pro mne s Lukášem hodně znamená. Samá šťastná čísla. Svatba bude na mém rodném Slovensku. Chci mít veselku co nejblíže rodině. A víc už neřeknu,“ šetřila informacemi šťastná nastávající paní Kofroňová.

Ve stopách Gemrotové tak (naštěstí) nepůjde. Ta totiž svůj sňatek kvůli  ústřednímu partu Christiny Daaé ve Fantomovi opery odkládala tak dlouho, než její snoubenec, houslista Alexandr Kopka, ztratil trpělivost a s krásnou zpěvačkou se po osmi letech vztahu rozešel...

VIDEO: Nová muzikálová hvězda Nikola Ďuricová: Co ji čeká v Čarodějce?

Video
Video se připravuje ...

Nová muzikálová hvězda Nikola Ďuricová: Co ji čeká v Čarodějce? Petr Macek

Fotogalerie
33 fotografií