Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Modelku přepadli v jejím domě: Dali jí nůž na krk a polili bělidlem! Na záchranu čekala 20 hodin

Autor: rc - 
14. ledna 2020
20:57

Dvacet hodin naprosté bezmoci a strachu zažila irská modelka Eve Ryanová. Čtyřiadvacetiletá kráska byla přepadena ve svém domě v Dublinu šesti lupiči, kteří jí drželi u krku nůž, polili ji bělidlem a poté ji zamkli v koupelně, zatímco hledali peníze a šperky!

K brutálnímu přepadení došlo začátkem ledna. Čtyřiadvacetiletá modelka a královna krásy se vrátila do svého domu v Dublinu, kde našla šest mužů, kteří ji chytli a drželi pod krkem nůž. „Vyšla jsem schody a našla šest mužů v kapucích v mém domě. Položili mi ke krku nůž a šroubováky k mým očím. Polili mě bělidlem a ptali se mě, kde mám šperky a peníze. Nikdy v životě jsem nebyla tak vyděšená,“ popsala Eve britskému deníku Daily Mail.

V domě Eve navíc nebydlela sama, ale se svou babičkou, která trpí demencí. Modelka proto muže prosila, aby babičce neubližovali. Zloději ji popadli za vlasy a odtáhli ji do malé koupelny v zadní části ložnice, kde ji zamkli.

Eve se však podařilo dostat ven a své babičce pode dveře strčila vzkaz s tím, jak má vytočit tísňovou linku. Trvalo ale dlouhých dvacet hodin, než se jí dostalo pomoci.

Alarm se spustil poté, co k ní domů přijela její teta a Eve začala křičet. „To byl nejlepší moment v mém životě. Jsem tak vděčná, že se nepřiblížili k mé babičce a neublížili mým psům,“ uvedla Eve. Policie si vyžádala záznamy z kamer u domu a po pachatelích pátrá.

Rassilena ( 14. ledna 2020 22:55 )

Vstupte do nejlepšího erotického klubu -- Bredhot.Com

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání