Daniela, známá více na rodném Slovensku než v Čechách, porodila prvorozenou dceru slovenskému o devět let mladšímu fotbalistovi Stanislavu Lobotkovi (24). „Vítej, lásko naše,“ oznámila přírůstek do rodiny novopečená maminka na svém instagramu.

 

Netrvalo dlouho a pod fotkou holčičky, která dostala půvabné jméno Linda a má na zádíčkách napsané příjmení po svém otci, se spustila vlna gratulací, mimo jiné i od celé řady českých celebrit. „Gratulujeme! Těšíme se, až tě poznáme, Lindo... teta Terezka a strejda Renda,“ napsala zpěvačka Tereza Kerndlová (33). „Gratulaceee,“ přidala se Eva Decastelo (41). „Gratuluji, ach...,“ znělo blahopřání od Moniky Bagárové (25), která se už brzy sama stane maminkou.

Zpěvačka až do poslední chvíle s jistotou nevěděla, kde porodí. Její partner totiž v současné době přestupuje jako fotbalista do angažmá v Itálii, a tak nebylo jisté, jestli holčička přijde na svět na Slovensku, v Itálii nebo ve Španělsku, které je jejich druhým domovem a kde měla v plánu původně rodit, kdyby se Linda nerozhodla přijít na svět tři dny před plánovaným termínem.

Fotogalerie
36 fotografií