Premiérová Výměna manželek diváky opět zvedla ze židle. Zatímco Jiřina vypadala jako matka, která zanedbává nejen své dva synky, ale i manžela Radka, Kateřina se tvářila jako svatyně, která se rozhodla spasit náhradní rodinu tím, že na ni pošle sociálku. Nakonec se ale podle Jiřininých slov pěkně vybarvila i mladší z maminek.

Jiřina pro eXtra.cz prozradila, co jí po natáčení řekl manžel Radek, který strávil s Kateřinou dlouhých deset dní. „Manžel říkal, že přijela a hned druhý den se ho ptala, kde sehnat marihuanu,“ šokuje matka autistického Radečka a Sebastiana.

A prý se Kateřině bizarní požadavek nakonec splnil. „Pak ji sehnala a dala si, víc ale nevím,“ byla Jiřina skoupá na slovo. Přesto informace o drogách během natáčení, během nějž se Kateřina nebyla ochotná o náhradní děti pořádně starat, jistě veřejnost pohorší ještě víc než všechno ostatní dosud vyřčené.

Pokud je to pravda, je celkem paradox, že zrovna Kateřina chtěla poslat sociálku na Jiřininu rodinu. Vypadá to totiž, že u ní doma by byla kontrola sociální pracovnice mnohem potřebnější. Jak ale Jiřina pro eXtra.cz uvedla, sousedka druhé rodiny jí měla napsat zprávu o tom, že Martin vyhodil Katku z bytu i s malou dcerou, a tak spolu již nadále nežijí... Jakých překvapení se diváci dodatečně od těchto rodin ještě dočkají?

VIDEO: Výměna manželek: Dávivý reflex komplikoval manželce pobyt v náhradní rodině!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Dávivý reflex komplikoval manželce pobyt v náhradní rodině! TV Nova

Fotogalerie
17 fotografií