V létě loňského roku se Jasmina Alagičová stala maminkou malého Sanela. Od té doby se dost intenzivně zabývá tím, co jako bezdětná superštíhlá kráska řešit nemusela... Je nespokojená se svou postavou a odmítá přijmout fakt, že s porodem se ženské tělo zkrátka chtě nechtě (alespoň dočasně) mění.

„Velmi toužím po nádherné postavě! A už se nemám na co vymlouvat! TAKŽE, HLEDÁ SE TRENÉRKA!“ vyhlásila na instagramu manželka rappera Rytmuse (43) honbu za perfektní trenérkou, která by dokázala vyhovět jejím požadavkům.

„Opravdu seriózně a vážně, baba, která to se mnou a mými výmluvami potáhne tak, abychom se přes léto mohly obě dvě těšit, né málo, ale hodně, tak, že budeme radostí skákat, skákat bez třesení, chápeme se. Někoho, kdo má opravdu zkušenosti a mohla by pracovat v pěkném fitku, kde není miliarda lidí. Já vím, jsem mega náročná, ale slibuji, že se budu opravdu velmi snažit!“ zní zvláštní inzerát půvabné moderátorky, která plánuje do letní sezóny 2020 mít tělo pevné jako skála. Kdo jí k tomu dopomůže?

Asi aby zaujala co nejvíce lidí, dala tento příspěvek k fotce, která je už od pohledu záměrně špatně provedenou fotomontáží. Na ní je jakési rádoby dokonalé ženské tělo v titěrných plavečkách, které očividně nepatří Jasmině (ale přála by si, aby patřilo), na němž je však photoshopem přidělaná její vlastní hlava. Vtipný snímek pro ni vytvořil fotograf Lukáš Kimlička, který očividně smysl pro humor také nepostrádá a ví, jak lidi zaujmout.

VIDEO: Jasmina Alagičová o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi...

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
48 fotografií