Zpěvačka Natálie Grossová, která září na prknech Divadla GoJa Music Hall v roli přesladké Glindy v muzikálu Čarodějka, míří už i do televize. Její příznivci se na ni mohou těšit každý týden v novém seriálu Slunečná, kde bude k vidění každé úterý a čtvrtek. Seriálová novinka se bude střídat s Modrým kódem, který Prima dává v pondělí a ve středu.

Zatímco v seriálu z prostředí urgentního příjmu si Natálka v jedné z dřívějších epizod zahrála youtuberku zasaženou elektrickým proudem, ve Slunečné jí ale byla svěřena role podstatně větší - ztvární dceru Terezy Brodské (51) a Davida Prachaře (60).

„Baví mě to, je to zase něco úplně jiného než divadlo. V muzikálu musíte hrát mnohem víc, tady je to o hodně civilnější. Ale určitě jsem strašně ráda, když můžu mít další zkušenosti před kamerou,“ svěřila se Super.cz talentovaná Natálka, která se v minulosti ještě objevila například v Přístavu nebo v komediálním seriálu Tři poldové a nemluvně. „Už se moc těším, jaké to bude,“ dodala s očekáváním. Její role Jany se prý bude zajímavě vyvíjet. Její diář je teď naditý k prasknutí: „Chodím přes týden do školy, přes víkendy hraju Čarodějku, která je opravdu nádherná a kdo ji neviděl, měl by se na ni jít podívat. Ani nevím, kdy to vlastně budu dělat s natáčením, ale snad se to nějak zvládne,“ usmívala se Natálka.

Příští rok ji navíc čeká zkouška z dospělosti zvaná maturita, a do toho se snaží trávit svůj volný čas i s přítelem Janem Francem (19), s nímž účinkuje v Čarodějce - a předtím se spolu potkávali ve Fantomovi opery. Kromě toho pravidelně létá do Londýna, kde navštěvuje muzikálovou školu...

VIDEO: Natálie Grossová z Čarodějky: Nestíhám nakupovat dárky!

Video
Video se připravuje ...

Natálie Grossová z Čarodějky: Nestíhám nakupovat dárky! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
41 fotografií