Vévodkyně ze Sussexu se svým manželem, princem Harrym, překvapili všechny příznivce britské monarchie svým prohlášením, v němž se rozhodli odstoupit ze své funkce „předních“ členů královské rodiny. Přijdou tak sice o jistou prestiž, ale zároveň také o povinnost navštěvovat celou řadu společenských událostí a služebních cest po celém světě. Stáhnou se pravděpodobně do Kanady.

„Tato rovnováha nám pomůže vychovat našeho syna s vděčností ke královské tradici, do které se narodil, ale zároveň dopřát naší rodině prostor se zaměřit na další kapitolu, včetně startu našeho charitativního subjektu,“ nechali se slyšet Sussexští.

Jenom pár hodin předtím, než s tímto "brexitem" vyrukovali na sociálních sítích, se Meghan Markleovépodařilo, možná neúmyslně, zaskočit všechny své fanoušky ještě o něco víc. Navštívila totiž londýnské národní divadlo, jehož je patronkou – a všímavým fanouškům někdejší hvězdičky seriálu Kravaťáci neunikl jeden malý, ale podstatný detail. Na ruce jí chyběl snubní prsten, šperk, jehož cena se odhaduje na 140 tisíc liber (více jak 4 miliony korun).

Nabízí se pouze dvě vysvětlení. Buď má její manželství s rusovlasým monarchou jisté trhliny, koneckonců ani do divadla ji nedoprovodil a ona se zde objevila sama, pročež na neshody v jejich svazku Meghan reagovala sundáním snubáku, anebo je těhotná.

V době, kdy nosila Archieho pod srdcem, také nenosila šperky – kvůli těhotenství jí otékaly prsty, stejně jako mnoha jiným ženám, a nošení klenotů jí působilo bolest. Této teorii notně nahrává také skutečnost, že Meghan na sobě měla oblečené kalhoty s vysokým pasem a volný kabát přehozený přes ramena, co maskoval její křivky. Téměř to vypadalo, jako kdyby se vévodkyně snažila „něco“ skrývat! Je tím „něčím“ gravidita? To se brzy ukáže…

VIDEO: Vévodkyně Meghan porodila! Co novorozence čeká podle Jindřicha Forejta?

Video
Video se připravuje ...

Vévodkyně Meghan porodila! Co novorozence čeká podle Jindřicha Forejta? Blesk TV

Fotogalerie
55 fotografií