Na sociální síti se moderátorka, která se rozvádí s manželem Jakubem Prachařem (36), pochlubila fotkou z letiště a s kufrem vedle sebe. „Tak čus... pro info a zbytečný otázky... děti mají tatínky,“ naznačila maminka Kryšpína (8) a dcery Mii (2), že své ratolesti tentokrát s sebou nevzala, ale nechala je otcům - syna Mirku Dopitovi(35) a Miu stále ještě manželu Kubovi.

V hashtazích pak Agáta prozradila nejen cílovou destinaci, tedy Thajsko, ale také naznačila, že necestuje sama, jelikož připsala ještě „love“ neboli láska. Společnost jí tak dělá zřejmě její nový partner, realitní makléř Zdeněk Turek. Ostatně i na instastories jsou spolu vidět v objetí. Po víc jak 14 hodinách zamilovaný páreček doletěl do cílové destinace a únavou padl do postele. Po probuzení si dopřáli masáž od místních masérek. 

Hanychová nový vztah propálila nejprve na facebooku již na začátku prosince. Pak sice tvrdila, že se jen spletla a Zdeněk je pouze kamarád, nakonec šla ale s pravdou ven. „Ano, je to můj nový kluk. Je velmi hodný a hlavně normální, na nic si nehraje,“ svěřila Blesku.

Původně prý nikoho tak brzo po rozpadu manželství nehledala, ale samotu nezvládala dobře. Navíc se na ni zřejmě usmálo štěstí. „Po Novém roce někam odletíme, ale nechci nic zakřiknout,“ říkala již před koncem roku Agáta a teď je jasné, že chvíle sladkých »líbánek« nové dvojice nastala.

VIDEO: Agáta Prachařová: O Vánocích miluji mužskou věrnost a nesnáším prstové ponožky od mámy

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová: O Vánocích miluji mužskou věrnost a nesnáším prstové ponožky od mámy Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
60 fotografií