Muzikálový zpěvák Václav Noid Bárta patří mezi celebrity poměrně aktivní na sociálních sítích. Pravidelně informuje o chystaných koncertech, účinkování v televizních pořadech, poctivě dokumentoval své návštěvy posilovny, těhotenství své krásné partnerky Elišky Grabcové (29), a nyní se jakožto hrdý otec dokonce chlubí i svou novorozenou dcerkou, jíž podle pohádky Ledové království přezdívají doma Elsa… Člověk má skoro pocit, že bez mobilu, na kterém pravidelně sleduje dění ve světě, se snad neobejde.

A přesto se odhodlal k něčemu, co rozhodně nepotěší jeho fanoušky (a ruku na srdce, ani fanynky slintající nad jeho svaly). „Smazal jsem facebook z mého telefonu,“ oznámila hvězda muzikálů Jesus Christ Superstar nebo Carmen ve svých instastories.

„Můj profil funguje, ale beze mě. Už mám dost té nenávisti všude!“ Podivné prohlášení, co měl umístit spíše na facebook, aby se jeho příznivci nedivili, že je náhle tak neaktivní, musel o něco později upřesnit: Asi se setkal spíše s vlnou nepochopení nežli se souhlasným poplácáváním po zádech.

„Jenom pro vysvětlení, neruším facebook kvůli útokům a hnusným komentářům na mě, ale kvůli hádkám a nenávisti lidí navzájem díky různým hoaxům,“ dodal Noid. Urostlý zpěvák je přitom známým bojovníkem proti šikaně na internetu, a o tom, jak se vyvarovat rizikům a nebezpečí hrozícím na sociálních sítích, hovořil dokonce v pořadu Blesku Chyceno v síti.

Jeho starší dcera Terezka (5), která vzešla z manželství s modelkou Gabrielou Dvořákovou (31), je koneckonců ve věku, kdy je nejvíce ovlivňována influencery a youtubery. Třeba kvůli ní Noid svůj odchod z facebooku a definitivní přesun na instagram ještě přehodnotí…

VIDEO: Chyceno v síti: Václav Noid Bárta - Snaží se šikanovat i mě!

Video
Video se připravuje ...

Chyceno v síti: Václav Noid Bárta - Snaží se šikanovat i mě! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
69 fotografií