Oblíbená zpěvačka bývala sice oplácanější, ovšem kila jí slušela. Ona sama nedávala nikdy najevo, že by se za ně nějak styděla, ovšem před časem se zřejmě rozhodla obrátit list. Podle zahraničních médií se jí povedlo shodit téměř 20 kilogramů!

Rovněž soudě podle fotek je více než jasné, jak moc se Adele proměnila a jak jí nová image sluší. Nyní navíc vypluly na povrch záběry z dovolené v Karibiku, kde pobývala se zpěvákem One Direction Harry Stylesem (25) a Jamesem Cordenem (41).

Zpěvačka, která má za sebou rozchod s obchodníkem Simonem Koneckim (45), s nímž má syna Angela (7), vypadá na snímcích velmi spokojeně a uvolněně. Své zbrusu nové křivky sice nevystavila v plavkách, ale zvolila letní šaty, které jí tělo pěkně obepínaly. Odhalovaly její téměř laní nožky a vykrojení na zádech i v oblasti dekoltu rovněž ukázalo, jak má Adele vystouplé klíční kosti. 

Interpretka písní Hello či Someone Like You zkrátka pořádně zamakala a teď si užívá ovoce své těžce vydřené práce. Na dovolené se tak klidně vymáchala v moři, popíjela koktejly, a dokonce si dokázala udělat legraci i z toho, že se omylem přimotala na romantickou fotku jakéhosi páru.

VIDEO: Adele se omlouvá fanouškům

Video
Video se připravuje ...

Adele se omlouvá fanouškům. youtube.com

Fotogalerie
73 fotografií