Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Učitelka donutila žákyni odklízet sníh bez rukavic: Dívce teď hrozí amputace!

Studentku (13) nutila učitelka tři hodiny sklízet sníh bez rukavic! Dívka skončila s zčernalými prsty a puchýři v nemocnici.
Studentku (13) nutila učitelka tři hodiny sklízet sníh bez rukavic! Dívka skončila s zčernalými prsty a puchýři v nemocnici.  (Autor: reprofoto Heilongjiang TV)
Autor: rc - 
8. ledna 2020
12:55

S opuchlými a zčernalými prsty skončila v péči lékařů školačka z Číny. Třináctileté žačce její učitelka nařídila, aby odklízela sníh. Dívka neměla rukavice a v mrazu strávila dlouhé hodiny! O prsty zřejmě přijde.

Teprve 13letá Lu Jen-jen ze severovýchodní části Číny utrpěla rozsáhlé omrzliny. Minulé úterý přišla do školy, když jí a jejímu spolužákovi učitelka nařídila, ať jdou ven a odklízí sníh.

Venku bylo pod nulou a dívka neměla rukavice. Přesto ji podle informací britského deníku Daily Mail nechala učitelka pracovat v mrazu dlouhé tři hodiny.

Lu pak už ani necítila prsty. Rodiče vzali dívku do místní nemocnice, ovšem lékaři ji odmítli ošetřit s tím, že nechtějí nést zodpovědnost za to, kdyby nebyli úspěšní.

V podobném duchu znělo odmítnutí ještě v dalších nemocnicích. Dívka měla na prstech obří puchýře a navíc jí začaly černat. Když konečně našli nemocnici, kde dívku přijali, přišla zdrcující zpráva.

Lékaři rodině oznámili, že puchýře se vyléčí poměrně rychle, ovšem mají obavy o zčernalé prsty. Dívku čeká zdlouhavá léčba, která může skončit amputací prstů.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání