Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tento týden v Ulici: Nechtěné těhotenství, útěk z domova a pokus o vraždu

Video se připravuje ...
VIDEO: tv nova
7. ledna 2020 | 11:32

Ulice je zpět se svými životními příběhy a vy se můžete těšit na radostné zprávy, ale také se stane něco, co děsivým způsobem zasáhne obyvatele Ulice. Zkrátka nový rok bude zase nabitý k prasknutí.

Filip čeká na své osmnácté narozeniny jako na smilování, protože touží změnit od základu svůj život. Doma totiž práskne dveřmi a odchází z domova, to pořádně zamává vzájemnými vztahy. Kam půjde a jak dopadne jeho oslava? Radek Mastný dělá v poslední době peklo ze života Nyklovým, které má v hrsti a které si pořádně vychutnává. Zároveň znovu zaútočí na radnici a také na Blančiny city bez ohledu na to, že ho několikrát odmítla. Boží mlýny melou a v Ulici poteče krev. Násilný čin, ke kterému dojde, pořádně zamíchá kartami.

Zdenka a Tomáš si užívají každé chvíle, kdy spolu mohou být. Zdenka je ráda, že ji Tomáš nebere jako pacientku, ovšem právě tohle dělá starost Magdě, která má o mámu strach. Promluví si s Tomášem, ale to je to poslední, co Zdenka chce. Naruší to vztahy mezi nimi? Bedřich a Alice se rozhodli pro změnu životosprávy, ale František má podezření, že Alice to dělá ze zcela jiného důvodu. Co Alice tají před Bedřichem? A nečekají spolu dítě?