V domácnosti Moniky Absolonové to vypadá na idylický začátek roku 2020. Díky tomu zpěvačka mohla nejprve zachytit bratrskou lásku završenou otcovskou péčí a následně ji hrdě sdílet se svými fanoušky. Tomáš Horna na fotce drží mladšího ze synů Matouše (1), kterému starší Tadeáš (4) podává přímo do pusy lízátko.

Byť zrovna to se jejich slavné mamince úplně nelíbí, dojemný okamžik sourozeneckého souznění pěnici natolik rozněžnil, že si ho prostě nenechala jen do rodinného alba. I tak ale Absolonová umí uznat, že i na ni padne vyčerpání a únava z kombinace práce a péče o domácnost.

„Často mi píšete, jak to zvládám krásně. Někdy krásně, někdy se chci okamžitě propadnout do západního Německa. A někdy si musím jít dát tuberyho nikotinovou tyč, ale když si sednu a vidím tohle, tak vím, že to je to, co jsem v životě hledala. I když mají zakázáno dávat Matoušovi lízátko, děkuji za ně,“ rozněžnila se Absolonová. Aby také ne. Na své domácí štěstí si zpěvačka dlouho musela počkat. Prvního syna Tadeáše přivedla na svět až těsně před čtyřicítkou. Určitá vášeň k cigaretám ji ale zjevně neopustila ani po dvou dětech.

VIDEO: Monika Absolonová o synovi: Když zpívá, je to peklo v řetězech.

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová o synovi: Když zpívá, je to peklo v řetězech. David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
43 fotografií