O tom, že je oblíbený herec z Ulice duší i tělem dobrodruh, netřeba pochybovat. Od té doby, kdy loni v listopadu porazil v dlouho očekávaném MMA zápasu konaném v pražské O2 areně svého slovenského soka Petera Benka, jeho pomyslná hvězda prudce stoupla. A tak si herec řekl, že je čas si po náročném období plném natáčení a tréninků odpočinout, a vyrazil s partou na dovolenou.

Jenže není dovolená jako dovolená a odpočinek jako odpočinek. Jakubovo pojetí dovolené rozhodně nezahrnuje opalování se na pláži a návštěvy „provařených“ turistických destinací. Herec totiž hledá pořádné dobrodružství i mimo ring, a tak jeho zahraniční cesty vedou na místa, kam se odváží vyrazit jen ti, kdo prahnou po pořádném adrenalinu. Proto Štáfek s kamarády tentokrát odcestoval do střední Afriky, konkrétně do Konga, objevovat přírodní krásy této země netknuté vyspělejší civilizací.

S přáteli se jeden den vydali do pohoří Rwenzori ležícího na hranicích s Ugandou, kde mimo jiné narazili nejen na domorodce, ale také na místní vodopády, v jejichž jezírku by přece byla velká škoda se nevykoupat. To si zřejmě pomyslela i partička v čele s Jakubem Štáfkem, který se nechal natočit zrovna v momentě, kdy lezl dolů ze skály, aby se dole mohl smočit v křišťálově čisté vodě.

Jeho počin ale málem skončil hodně špatně. Úplně nahému Štáfkovi totiž během lezení uklouzla noha po mokrém kameni a záběry tak v jednu chvíli vypadaly hodně dramaticky. Ostatně na to se můžete podívat v naší galerii. „Pohádka o tom, jak se Kuba rozsekal u vodopádu,“ napsal k instastories se záběry pádu. Naštěstí ale Jakub bleskově zareagoval a dokázal se rychle zachytit a postavit zase na nohy. Nebýt však pohotové reakce, mohlo to skončit mnohem hůř než jen na vteřinu strachem staženými holými půlkami.

VIDEO: Herec Štáfek zničil soupeře za 69 sekund. Jsem dojatej, lepší než orgasmus, smál se 

Video
Video se připravuje ...

Herec Štáfek zničil soupeře za 69 sekund. Jsem dojatej, lepší než orgasmus, smál se. iSport TV

Fotogalerie
41 fotografií

O tom, jaké má Jakub Štáfek rád auta čtěte ZDE >>>