Ordinaci v růžové zahradě na Nově prý věrně sleduje a vždycky si v ní chtěla zahrát. Když jí produkce zavolala, že pro ni mají roli, radovala se. Obzvlášť byla nadšena, když se dozvěděla, že bude hrát se zajíčkem Děrgelem!

„Problesklo mi hlavou, že spolu asi budeme mít nějaké techtle. Rychle mi vysvětlili – ne, ne, vy budete hrát jeho maminku... Musela jsem se smát, jak jsem blbá!“ vzpomíná pro Aha! na úsměvnou situaci Mahulena. „Člověk si vůbec neuvědomuje, že stárne, když je pořád obklopený mladými,“ přiznala se.

„Nemám problém se stárnutím. Na to, kolik mi je, furt dobrý. Nikdy nebudu patřit do party zapšklých ženských, které se trápí stárnutím,“ zdůraznila Bočanová.

Jejím partnerem v seriálu bude Robert Jašków (50). Mahulena si zahraje jeho exmanželku, nepřehlédnutelnou a hlavně nepřeslechnutelnou Darinu Márovou. „Ta role je hezká, a navíc po boku Boba, kterého mám moc ráda!“ pochvalovala si Mahulena.

Chodit do práce je pro ni spíše odpočinkovou záležitostí. „Výchova dcerky je trochu náročná,“ svěřila se matka 18leté Márinky, která trpí autismem a epilepsií. Přestože už je dospělá, stále vyžaduje maminčinu péči. „Loni jsem všechnu práci škrtla a byla celý rok s dcerou doma, teď musím zabrat,“ těší se Mahulena na práci v Ordinaci i pražském Činoherním klubu.

Velký výbuch a desítky zraněných

Pěkně zostra startuje Ordinace v novém roce – výbuchem obytného domu! „Dům, ve kterém jsme točili, byl určený k demolici. My jsme k ní trochu přispěli,“ prozradil režisér Braňo Holiček (34). „Byl to určitě jeden z nejtěžších dnů tady. I když jsem na sobě měla několik vrstev, zima byla velká,“ posteskla si Jana Holcová (44) alias šéfka záchranky Zita.

Martinem Stránským (49), Radimem Fialou (48) a celým štábem natáčeli už od sedmi ráno až do jedenácti večer a museli odolávat chladnému listopadovému počasí.

Jak se záchranářům z Kamenice podaří nebezpečnou situaci vyřešit, můžete vidět už dnes ve 20.20 na Nově.

VIDEO: Ordinace v růžové zahradě 2 bude ještě hezčí. Přichází Simona Krainová!

Video
Video se připravuje ...

Ordinace v růžové zahradě 2 bude ještě hezčí. Přichází Simona Krainová! TV Nova

Fotogalerie
39 fotografií