Kdo ale čekal pokračování, ten bude bohužel zklamaný. Tvůrci seriálu mají z jeho opakování radost. „Těší mě to velmi, samozřejmě! Dělali jsme to hlavně pro lidi a doufám, že se k seriálu třeba dostanou teď i ti, kteří ho doposud neviděli,“ řekl Blesku scenárista Petr Kolečko. Na přímý dotaz, jestli se diváci dočkají pokračování, ale přišla studená odpověď. „V tuto chvíli je velmi nepravděpodobné, že by se seriál dočkal dalších dílů,“ sdělil bez bližších podrobností Kolečko. Podle informací Blesku je celý problém v tom, že se tým bojí nastavované kaše, a tedy propadáku.

„Mostu seriál samozřejmě přinesl velkou popularitu, samo město se na jeho výrobě podílelo. Ale myslím si, že pokračování teď není na pořadu dne. Nikdo nás kvůli tomu neoslovil,“ napsal Blesku primátor města Jan Paparega (38). „Každopádně očekávám, že s reprízou Mostu! zájem o město ještě více stoupne,“ dodal.

Loňské premiérové vysílání seriálu Most! trhalo rekordy ve sledovanosti. V průměru každý díl vidělo 1,64 milionu diváků starších 15 let. Most! byl také rekordmanem v takzvané odložené sledovanosti, která přidávala 52 procent diváků navíc. Podtrženo, sečteno: Jde o první seriál na českém televizním trhu, který překonal nejen sledovanost večerní zpravodajské relace, ale i pořadů vysílaných v hlavním čase od 20 hodin.

Dnešní první díl Mostu!, který Česká televize odvysílá od 21:05, přinese velkou bitku. Luďana v podání Martina Hofmanna (41) si pozve do televizní Pošty pro tebe jeho bratr Pavel. Jaké zděšení Luďan zažije, když zjistí, že se nechal přeoperovat na ženu. Tu hraje Erika Stárková (35). „Byla jsem na operaci, teď jsem tvoje sestra, Dáša,“ šokuje! „Co si to, chlape, se sebou udělal?“ jsou první Luďanova slova. Jakmile ve studiu odsunou stěnu, Dáša dostane od bratra pěstí. „Já tě zabiju, Pavle, já tě vykostím,“ nebere si servítky. Strhne se velká bitka.

VIDEO: Mrtvá hvězda seriálu Most! Škultéty: Hádky kvůli Čočkinově smrti!

Video
Video se připravuje ...

Mrtvá hvězda seriálu Most! Škultéty: Hádky kvůli Čočkinově smrti! Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
37 fotografií