Eva Kocmanová, která odešla po dlouhé nemoci 2. ledna, pracovala roky v klubu Divadla ABC.

Herci si k ní chodili nejen pro kávu a obložený chlebíček. Měla pro ně vždy mnohem víc. Pochopení, radu a povzbuzení. „O Nadě se vždycky hodně mluvilo a psalo, jak velké pouto měla s Květuškou Fialovou. Ale my velice dobře víme, že tvé pouto s mou sestrou bylo daleko silnější a velice hluboké,“ vzkazuje Evě nahoru Iva Rosická. „Byla jsi náš anděl, je nám strašně smutno a srdce nám krvácí,“ zoufá si hereččina sestra.

Jen ona ví moc dobře, co Eva pro Naďu znamenala. Sama herečka ani žalem nezvedala telefon. „Vím, jak moc jsi sestřičce pomáhala, a je mi moc líto, že jsem ti nepoděkovala o pár hodin dřív,“ je smutná Iva. Smrt Evy Kocmanové ani přes její nemoc nikdo nečekal.

Odešla náhle a truchlí po ní samozřejmě její rodina, do které patřil i zeť Roman Štabrňák (36), Vilík z Ordinace v růžové zahradě. Poslední rozloučení se zesnulou je 8. ledna ve 13 hodin ve Velké obřadní síni strašnického krematoria.

„Herci jsou taková zvláštní sorta lidí. Křehké dušičky, ale neobyčejně srdeční a navzájem si pomáhají,“ říkávala Eva. Pamatovala v klubu ještě například prvorepublikovou hvězdu Raoula Schránila (†88), Miroslava Horníčka (†84) a Stellu Zázvorkovou (†83).

VIDEO: Kaiserova exmanželka Konvaliková: Co prozradila o jeho nové lásce?

Video
Video se připravuje ...

Kaiserova exmanželka Konvalinková: Co prozradila o jeho nové lásce? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
31 fotografií