Ještě před 26. prosincem všechno jelo v zajetých kolejích. Lucka se připravovala na lednové vysílání se Stáňou a těšila se, jak se společně zasmějí všemu, co se jim stalo před koncem roku.

Jenže druhý svátek vánoční všechno změnil. Lekešová podlehla agresivnímu typu rakoviny a Miss ČR 2003 zůstala bez parťačky. „Ano, šestého ledna jsme měly začínat, takže se to samozřejmě muselo dramaturgicky upravit…“ řekla Blesku Křížková.

Naštěstí nebude na jedno z nejtěžších vysílání života sama, se Stáňou se přijdou rozloučit i ty, které pořad Sama doma uvádějí v dalších dvojicích, anebo s ní vysílaly dřív. „Jsem strašně ráda, že všechny dorazí, protože je pro mě pořád nepředstavitelné, že tam Stáňa nebude. Vím, že musíme jít dál...“ poznamenala Lucie smutně s tím, že v archivu hodně hledaly různé její veselé momenty.

„Ona by to tak chtěla. Nesnesla, aby se kvůli ní někdo trápil a byl smutný. Chtěla by, abychom na ni vzpomínaly s úsměvem na rtech,“ uzavřela. I tak to nebude lehké.

Dojdou slova?

Zavzpomínat by měla přijít Iva Kubelková (42), Radka Rosická (38), Hana Heřmánková (56), Alena Zárybnická (50), Olga Šípková (50) či Lejla Abbasová (39). „Pro mě je fakt důležité, že tam ty holky budou a nebudu tam třeba jen s jednou kolegyní, ta tíha by byla obrovská. Stejně asi nastanou momenty, kdy nebudeme mít co říct a bude to pro nás emotivně složité, snad se nějak podpoříme,“ svěřila se Křížková, za svobodna Váchová. Sejít se chtějí ještě před vysíláním, aby to z nich spadlo a nerozbrečely se.

VIDEO: Stanislava Lekešová: Cukroví je moje noční můra!

Video
Video se připravuje ...

Stanislava Lekešová: Cukroví je moje noční můra! Tereza Kovářová

Fotogalerie
39 fotografií