Podle webu je zpěvák upoután na lůžko a v bolestech se kroutí v agonii. Je ve stavu, kdy prý ani nepoznává manželku Sharon. „Prosí nás, abychom ukončili jeho trápení,“ tvrdí zdroj internetového magazínu, podle kterého je Ozzy přesvědčen, že se blíží jeho poslední hodina.

Notorický pijan, bouřlivák a uživatel drog Ozzy v minulosti žertoval, že ani nečekal, že by se při svém životním stylu dožil čtyřicítky (natož sedmdesáti), teď prý ale všechno vzdal. „Jen leží v posteli celý den a úpí bolestí, čtyřiadvacet hodin denně, sedm dní týdně. Polovinu času nepoznává svou rodinu. Jednou si Sharon spletl s totálním cizincem, ptal se jí, kdo je,“ říká zdroj.

Sharon (67) také letos poprvé za 40 let společného života s Ozzym nestrávila svátky, musela pracovně do své rodné Anglie. Ani toho si prý Ozzy nevšiml.

Pár má za sebou bouřlivé období, kdy byl zpěvák v roce 2016 přistižen při aférce s kadeřnicí, což vyústilo ve dvouměsíční odluku páru. Sharon prý měla období, kdy chtěla Ozzyho zabít, teď se ale děsí toho, jak bude žít bez něj...

Fotogalerie
31 fotografií