Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vražedný Nový rok: Otec zastřelil svou krásnou dceru (†25) i s manželem

Autor: shp - 
3. ledna 2020
11:55

Obrovská novoroční tragédie se odehrála na australském předměstí Yarraville. Po zuřivé hádce tam Osman Shaptafaj (55) vytáhl zbraň a zastřelil s ní svou dceru Linditu Musaiovou (†25) a jejího manžela Vetona Musaie (†29). Poté obrátil zbraň proti sobě.

Musaiovi měli během silvestrovského veselí u sebe doma několik hostů. Na Nový rok se však Shaptafaj pohádal s mladým manželským párem, vzal do ruky zbraň a střelil s ní vlastní dceru a jejího manžela. Lindita zemřela na místě, Veton podlehl zraněním druhý den v nemocnici, uvedl Daily Mail.

Otec se pokusil o sebevraždu

Vraždící otec a tchán se poté pokusil sám zastřelit, ale selhal. Skončil v nemocnici. Jeho zranění jsou velmi vážná. Proč k hádce došlo, není vůbec jasné. Vzhledem k době, kdy proběhla, v ní ale s velkou pravděpodobností sehrál svou roli démon alkohol. Tragédie zasáhla celou rodinu i přátele.

Nevím, jak dát dohromady slova. Alláh ví nejlépe, proč se některé věcí odehrají tak, jak se stanou. Nedokážu pořádně vysvětlit, jak se cítím,“ napsal na facebooku Vetonův bratranec. „Tak půvabný pár, tak půvabná rodina. Měli jednu z nejhezčích svateb, kterou jsem v Austrálii viděla,“ dodala kamarádka.

Těla objevili na verandě

Veton pracoval v bance, zatímco jeho choť byla zaměstnána jako recepční. Případem se naplno zabývají policisté. Těla páru byla nalezena na verandě jejich domu. Otec byl objeven opodál. Pokud přežije, mohl by do případu vnést svou výpovědí více světla.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání