Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vánoční tragédie: Krásná tanečnice (†27) zahynula na Štědrý den!

Autor: yks - 
1. ledna 2020
12:10

Vystupovala jako tanečnice ve slavném kabaretu Moulin Rouge v Paříži. Před krásnou Alieshou Jamesovou (†27) se otevírala skvělá budoucnost. To všechno ale skončilo na Štědrý den. Osudnou se jí stala automobilová havárie.

Z hromadné srážky aut, ke které došlo na britské dálnici M1 vyšla nejhůře. K velkému zármutku její rodiny skončil život 27leté tanečnice Alieshy Jonesové na dálnici M1, asi 100 kilometrů severně od Londýna. K neštěstí došlo na sklonku Štědrého dne, krátce po 11. hodině v noci. O tragédii informoval britský zpravodajský portál Metro.

Alieshina rodina vydala smuteční oznámení, ve kterém stojí: „Alieshu měl rád každý, kdo ji potkal. Její vášní byl tanec a ten ji zavedl do všech koutů světa.“ Nadaná tanečnice vystupovala také v Moulin Rouge a byla, jak píše rodina, někdo, koho chtěl mít každý nablízku, a s kým každý rád trávil čas.Nebe získalo někoho, kdo už byl andělem,“ napsali nejbližší mladé ženy.

Policie vyzvala svědky srážky, aby jí poskytli informace. Doufají zejména v záznamy palubních kamer, které by jim pomohly objasnit, co se vlastně na dálnici stalo. Mluvčí policie řekl, že nadále vyšetřují, proč vlastně mladá žena zemřela. Příčina nehody zůstává nejasná.

zlymikes ( 1. ledna 2020 14:13 )

v Blesku je každej krásnej,jen o mně nepíšou

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání