Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Policistu Ivana zabila před Vánoci rakovina: Pomozte vdově se synem, vyzvali kolegové

Kolegové se snaží pomoci rodině zesnulého policisty Ivana.
Kolegové se snaží pomoci rodině zesnulého policisty Ivana.  (Autor: Policie SR)
Autor: shp - 
2. ledna 2020
14:49

Vánoce jsou svátky plné štěstí a radosti. Ne však pro rodinu policisty Ivana Štefiny (†43) z Ilavy, která se letos musela vypořádat s jeho ztrátou. Kolegové se nyní skládají, aby mohli pomoci pozůstalým.

Policista s nemocí bojoval do posledního dechu. „Rakovina hrtanu, kterou mu diagnostikovali jen před těmi měsíci, byla až příliš silný soupeř. I přesto, že s touto zákeřnou chorobou bojoval do posledních sil, vyhrát nad ní se mu nepodařilo,“ uvedli policisté na sociální síti.

9 dní před Vánocemi na následky této vážné choroby ve věku 43 let zemřel. Zůstala po něm milovaná manželka Karin a vytoužený pětiletý synáček Tomášek,“ dodali s tím, že chtějí rodině kolegy, který sloužil v řadách policie 22 let, pomoci. A pomoci může i veřejnost.

Zdraví je to nejdůležitější

V příspěvku na facebooku uvedli e-mailové adresy, na kterých je možné kontaktovat policisty, kteří pomoc rodině organizují. „Děkujeme a přejeme Vám všem úspěšné vykročení do Nového roku, ale hlavně zdraví. To, co bereme jako samozřejmost, je nejpodstatnější,“ uzavřeli policisté.

kralovna-vsech-mori ( 2. ledna 2020 16:00 )

Kdyby si pořídil kluka v mladém věku tak by mu dneska klidně mohlo být dvacet a matinku by uživil.

renan ( 2. ledna 2020 15:23 )

Lidé umírají bez ohledu na svůj věk, povolání , rodinné zázemí a počet dětí. Pro tyhle případy je už dávno vymyšlené životní pojištění.

Zobrazit celou diskusi