Sestra George Michaela Melanie Panayiotouová zemřela ve věku 55 let na Štědrý den. Mrazivou shodou okolností si pro ni přišla „ta s kosou“ ve stejný den, kdy byla konstatovaná smrt u slavného zpěváka a sexsymbolu osmdesátých let, jenž nazpíval známé hity, jako je například Wake Me Up Before You Go-Go, Freedom nebo Careless Whisper.

Nehybné tělo kadeřnice Melanie prý našla ve středu 25. prosince v jejím domě v Hampsteadu, severozápadně od Londýna, její starší sestra Yioda Panayiotouová (57). Podle britského plátku The Mirror k jejímu náhlému skonu policie nepřistupuje jako k podezřelému případu. Vše údajně nasvědčuje tomu, že Melaniina smrt byla přirozená, případně nezaviněna jinou osobou.

Sourozenci Panayiotouovi si byli velice blízcí a Melanie dokonce George Michaela doprovázela na jeho koncertní šňůry. V minulosti o něm vždycky velice hezky hovořila, v médiích obhajovala jeho sexuální orientaci, a jenom pár dní před svou smrtí vydala společné prohlášení se svou sestrou a jeho dlouholetým manažerem Davidem Austinem, v němž děkovali fanouškům za jejich laskavá slova, která jim přinášejí potřebnou útěchu. Podle všeho se ani tři roky od doby, co George Michael odešel na věčnost, jeho milující rodina s tímto smutným faktem nedokázala smířit…

Po jeho smrti Melanii připadla část jeho majetku, zahrnující mimo jiné 97,6 milionů liber (necelé 3 miliardy českých korun) či rozsáhlou usedlost (mnohdy popisovanou jako zámek) v Hightgate v severním Londýně. Další peníze by se jí „sypaly“ z práv na písničky George Michaela použitých v romantickém filmu Last Christmas, jenž je aktuálně promítán i v českých kinech, a v jehož hlavní roli září Emilia Clarkeová (33), hvězda seriálu Hry o trůny.

VIDEO: Trailer ke snímku Last Christmas

Fotogalerie
38 fotografií