V poslední době jsou v módě různá setkání herců ze slavných seriálů a filmů. Poté, co se spolu vyfotily především hvězdy sitcomu Přátelé a následně i představitelé hlavních rolí z Melrose Place, došlo i na filmovou ságu Harryho Pottera.

Hned na několika instagramech se totiž objevily podobné, avšak ne zcela stejné snímky, pořízené pravděpodobně na nějakém předvánočním večírku. Na něm se přitom kromě obyčejných mudlů sešlo hned pět studentů Bradavic - respektive jejich představitelů.

Nechyběli Draco Malfoy, tedy Tom Felton (32), Hermiona Grangerová - herečka Emma Watsonová (29), Lenka Láskorádová neboli blondýnka Evanna Lynchová (28), Ginny Weasleyová čili Bonnie Wrightová (28) a představitel Nevilla Longbottoma Matthew Lewis (30). Od dob, kdy hráli čarodějné studentíky, už se ale všichni poměrně dost změnili. Schválně se podívejte do naší galerie, zda je poznáte všechny.

Není bez zajímavosti, že Tom a Emma, o nichž se často spekuluje, že jsou či minimálně kdysi byli víc než jen přátelé, stojí vedle sebe. Ovšem je škoda, že na srazu je z hlavního tria pouze Hermiona, zatímco Harry a Ron v podání Daniela Radcliffa (30) a Ruperta Grinta (31) chybí. Nebyli snad na akci pozváni, nebo jsou zkrátka jen zaneprázdnění?

VIDEO: Fantastická zvířata a kde je najít - nový příběh J. K. Rowlingové je pro fanoušky splněný sen. 

Video
Video se připravuje ...

Fantastická zvířata a kde je najít - nový příběh J. K. Rowlingové je pro fanoušky splněný sen. Freeman Ent.

Fotogalerie
40 fotografií